Aarhus Rideklubs hesteakademi

Få din ugentlige dosis hest hjemme fra stuen med Aarhus Rideklubs dygtige beriderelever

Hvad er Aarhus Rideklubs hesteakademi?

Vi har lavet Aarhus Rideklubs hesteakademi for fortsat at give vores medlemmer i rideskolen værdi for pengene, nu hvor corona-epidemien gør, at vi ikke kan tilbyde undervisning på normal vis i rideskolen. Vores beriderelever vil hver uge lave en undervisningsvideo, som passer til det niveau, du eller dit barn befinder sig på. Videoerne kan både indeholde rideteori eller nyttig viden om, hvordan man bedst omgås heste i og uden for stalden.

Koster det noget at bruge akademiet?

Akademiet er tiltænkt de medlemmer, som fortsat betaler for at gå til ridning i Aarhus Rideklubs rideskole, men som desværre ikke kan komme til ridning rent fysisk på grund af epidemien. Det skal derfor ses som et plaster på såret og som en måde at få værdi, når vi nu desværre har lukket rideskolen. Det koster derfor ikke noget ekstra at bruge akademiet.

Hvordan bruger jeg det?

Brug menuen i toppen for at vælge dit eller dit barns niveau, og log ind med det password, du har fået fra klubben. Hvis du går til ridning i klubben men ikke har fået et password, så kontakt Lene på kontoret, og hun vil sende dig et: kontoret@aarhus-rideklub.dk

Vi håber, at vores akademi kan bringe glæde og nyttig viden i en svær tid, hvor mange desværre må undvære samværet med hestene og deres klubkammerater.